Handelsvillkor

Webleet ApS är ett danskt företag som säljer och distribuerar Laguiole Style De Vie och Forged köksutrustning.

Sammanfattning av returpolicy.

Returnering: Du kan returnera din beställning inom 14 dagar. Du som kund betalar för kostnaderna för att returnera varorna till oss. Du kan få hela köpesumman åter. Se information om varans skick nedan.

Byte: Du som kund betalar för kostnaderna för att returnera de varor du vill byta. Vi betalar frakten för de varor du vill byta till.

Varans skick: Du kan prova varan på samma sätt som du skulle göra i en fysisk butik. Du ansvarar för eventuell försämring av varan. För att få tillbaka varans fulla värde måste varan vara i originalskick och förpackning. Om varan inte är i originalskick kan du endast få en procentandel av varans värde tillbaka baserat på det kommersiella värdet.

Ovanstående gäller endast försäljning till privatkunder som görs online på www.gastrolife.se

Priser

Vi förbehåller oss rätten att korrigera fel i de angivna priserna. Alla angivna priser inkluderar moms. Webleet ApS kan när som helst ändra de angivna priserna om det blir nödvändigt.

Slutsålda varor och utgångna varor

Vi strävar efter att kunna leverera våra produkter till våra kunder inom 1-2 arbetsdagar. Webleet ApS förbehåller sig dock rätten att sluta sälja och försena varor.

Porto och frakt

Alla våra leveranser sker via vårt ordersystem och sker automatiskt. Det kan finnas olika portosatser beroende på leveranstyp och volym. Priserna anges efter att du har angett din adress.

Betalning

Hos Gastrolife erbjuder vi våra kunder att handla på 4 olika sätt: via kreditkort, per faktura, EAN eller Mobile Pay. Vid försenad betalning av fakturan kommer kunden att få en påminnelse, vilket resulterar i en extra avgift på 50 danska kronor. Vid utebliven betalning kommer kravet att skickas till vår inkassoavdelning, och ytterligare kostnader kommer att läggas till. Förfallodatumet på fakturan baseras på beställningsdatumet och kan löpa ut på vilken dag som helst under månaden.

Leverans av produkter

Vi skickar de flesta av våra leveranser med Bring. Din leverans kommer vanligtvis 1-2 dagar efter att vi har mottagit din beställning och kommer att innehålla produkter motsvarande det du har beställt.

Ejendomsforbehold (egendomsförbehåll)

Alla varor förblir Webleet ApS egendom tills betalningen är fullständigt erlagd. Alla kostnader för att hävda äganderätten åligger kunden.

Ejendomsforbehold vid förhandsbeställning

Alla förhandsbeställningar är bindande och risken övergår när varorna är färdigproducerade och överlämnas för leverans även om leveransen sköts av Webleet ApS. Förhandsbeställningar sker enligt CIP (Carriage and insurance paid to) eller FOB (Free On Board), om köparen själv ansvarar för leveransen. Om inget annat har avtalats måste full betalning ske innan överlämnandet.

Ångerätt och återbetalning av pengarna

Du har 14 dagars ångerätt på ditt köp, räknat från dagen då du mottar varorna. Ångerätten gäller endast om varan skickas tillbaka i oskadat skick och i originalförpackningen. Vid eventuell retur står du för kostnaden för returfrakten. Du kan också ångra genom att vägra mottagandet av varorna. Varan måste skickas tillbaka till Ålborgvej 14, 9700 Brønderslev.

Reklamation

Enligt köplagen ges det en reklamationsrätt på 24 månader för alla varor. Det är dock en förutsättning att dessa fel inte har uppstått som en följd av normalt slitage, felaktig användning av produkten eller annat skadlig beteende. Du måste reklamera inom skälig tid, det vill säga inom två månader efter att du har upptäckt felet. Vid berättigad reklamation betalar vi kostnaderna och byter ut produkten.

Personuppgifter

Webleet ApS är ansvarigt för hanteringen av de personuppgifter som lämnas av våra kunder. Vi behandlar alla kundens personuppgifter strikt konfidentiellt. Informationen lagras i upp till 5 år enligt lagstiftningen. Vi följer personuppgiftslagen, vilket innebär att du när som helst har rätt att få insyn i de uppgifter vi har om dig som kund. Personlig information lagras krypterad. Du kan få tillgång till informationen genom att skicka ett e-postmeddelande till vår kundtjänst (info@gastrolife.dk). Endast personer som är knutna till Webleet ApS har tillgång till dessa data (dina beställningar och vilka adresser du eventuellt har beställt varor till).

Cookies

När du surfar på Gastrolife kommer annonseringscookies att placeras på din dator så att vi kan förstå vad du är intresserad av. Vår displayreklampartner, AdRoll, gör det möjligt för oss att presentera retargeting-annonser på andra webbplatser baserat på din tidigare interaktion med Gastrolife. De tekniker våra partners använder samlar inte in personlig information som ditt namn, e-postadress, postadress eller telefonnummer. Du kan besöka den här sidan för att välja bort AdRoll och deras partners riktade annonsering.

Kundservice hos Gastrolife

Kom snabbt i kontakt med kundservice genom att gå till "Kontakt" i menyn högst upp. Kundservice kan också hjälpa dig att skräddarsy en leveransservice som passar dig. Vår kundservice står alltid redo att hjälpa med frågor om våra produkter. Vi kan nås både via e-post och telefon, vilket också anges längst ner på denna sida. Vi rekommenderar att du skickar ett e-postmeddelande med dina frågor om det inte är en brådskande fråga.

Lagval och domstol

Alla köpavtal i denna webbutik ingås på danska och enligt dansk lagstiftning. Eventuell tvist om köp via Gastrolife och dessa villkor ska föras inför tingsrätten i Köpenhamn.

Gastrolife v/ Webleet ApS
Adress: Kingosvej 11,
6000 Kolding
Org nr.: DK37371505

Telefon nr.: +45 22 99 01 35 E-post: info@gastrolife.se